Metsäasiantuntija

Haemme metsäasiantuntijaa

vakinaiseen työsuhteeseen Pudasjärvelle. Työ on yhdistettyä toimisto- ja etäyötä, jossa teet myös maastotyötä ja tapaat metsänomistajia sekä muita yhteistyötahoja. Tässä työssä matkustat Pudasjärvellä ja sen lähiseudulla. Vastuullasi on puunkauppa erikseen sovitulla toimialueella. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidon osalta teet yhteistyötä yhtiömme muiden toimihenkilöiden kanssa.

Liikut mielelläsi metsäasioilla ja -palstoilla. Koet, että sinulla on asioihin ratkaisukeskeinen, sujuva asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelet mielelläsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
  • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen ja kartoitat vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs ja itseohjautuva.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla viimeistään 15.6.2023 osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Metsäasiantuntija Pudasjärvi.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 15-17 Timo Marttila
timo.marttila@laania.fi
050 598 8194