Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut METSÄASIANTUNTIJAKSI huolehtimaan metsänomistajien menestyksestä Kangasalla.

Metsäasiantuntijan toimenkuvaan kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi, myynti ja toteutus sekä metsänomistajien neuvonta.

Menestyminen tehtävässä vaatii yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, joilla rakennetaan metsänomistajiin vahvoja asiakassuhteita. Toivomme, että olet asiakaspalvelutaitoinen metsäammattilainen, jolta löytyy markkinointi- ja myyntihenkisyyttä sekä soveltuva alan koulutus, kuten metsätalousinsinööri AMK. Myös aiempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä on eduksi.

Arvostamme:
– Hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä
– Markkinointi- ja palveluhenkisyyttä
– Kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön
– Tietoteknistä osaamista
– Aktiivista ja sitoutunutta otetta työhön sekä palveluidemme kehittämiseen

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkuvan hyvähenkisessä ja auttavassa 8 henkilön työyhteisössä. Meillä työskentelee kokeneita metsäalan ammattilaisia hyvässä ja avoimessa työilmapiirissä. Esimies on lähellä ja pääset kehittymään sekä kehittämään toimintaamme. Tarjoamme myös maastokäynneistä ja toimistotöistä koostuvaan tehtävään joustavat työajat sekä osittaisen mahdollisuuden etätyöhön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta ansioluettelon ja palkkatoivomuksesi kera 19.6.2023 mennessä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2868863-mhy-roine-metsaasiantuntija. Suosittelemme myös oman esittelyvideon lähettämistä. Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Sami Heikkilä 0444 939 511 sami.heikkila@mhy.fi tai hallituksen puheenjohtaja Outi Pettersson 050 576 0453 outi.pettersson@gmail.com.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Roine toimii Kangasalan ja Pälkäneen alueella aivan Tampereen kasvukeskuksen kupeessa ja on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 8 toimihenkilöä ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/roine.

Lisätietoja antaa

Sami Heikkilä
sami.heikkila@mhy.fi
0444 939 511