Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut metsäasiantuntijaksi Sastamalaan, vesistön eteläpuolelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat metsänomistajien neuvonta, puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi sekä työmaiden suunnittelu omalla toimialueellasi. Tavoitteena on palvella metsänomistajia ja ajaa heidän etujaan.

Odotamme sinulta metsäalan koulutusta (AMK tai MMM), myyntihenkisyyttä, omatoimisuutta ja reippautta sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme työpaikan, jossa välitämme työntekijöistä. Olemme kaikki tasavertaisia ja työilmapiirimme on hyvä. Meillä on aidosti mukava olla töissä!

Meillä on töissä henkilöitä, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita. Osalla työvuosia saman työnantajan palveluksessa on jopa yli kolmekymmentä. Osa on nuoria juuri metsäalalle valmistuneita ja osa työntekijöistä näiden kahden väliltä.

Työtehtävää tähän asti hoitanut henkilö siirtyy nyt talon sisällä uusiin tehtäviin. Hän tulee työskentelemään samalla toimistolla kuin tehtävään palkattavakin henkilö. Apua ja kokemusperäistä tietoa on siis jatkossa hyvin saatavilla.

Esihenkilönäsi tulee olemaan asiakkuuspäällikkö/metsäasiantuntija Janne Maijala.

Työskentelyn voit aloittaa aikaisintaan 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi linkin kautta 6.7.2023 mennessä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2893106-mhy-pirkanmaa-metsaasiantuntija . Jos tehtävästä jäi jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Janne Maijalaan janne.maijala@mhy.fi, p. 040 415 1435.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa on alueen suurin paikallinen metsäalan toimija ja erityisesti energiapuun välityksen rooli on kasvava. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Palveluksessamme on 29 toimihenkilöä. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pirkanmaa

Lisätietoja antaa

Janne Maijala
janne.maijala@mhy.fi
040 415 1435