METSÄASIANTUNTIJA, METSÄPALVELUT

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen METSÄASIANTUNTIJAA, METSÄPALVELUT vastaamaan puukaupan ja metsäpalveluiden kehittämiseen liittyvistä tehtävistä.

Metsäasiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat Westaksen metsäpalveluiden organisointi ja kehittäminen koko hankinta-alueellamme. Työtehtäviesi monipuolisuutta lisäävät puunkorjuun ja metsänhoidon laadunvalvonnan tehtävät. Sinulla on myös valmius hoitaa ensimmäisen vuoden ajan vanhempainvapaan sijaisuutta puunostossa alueella Koski TL, Lieto, Marttila, Mellilä, Karinainen.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on halua ja näkemystä alan kehittämiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen sekä tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa kokemusta puunhankinnan ja metsänhoidon tehtävistä. Edellytämme sinulta metsäalan koulutusta (insinööri AMK tai MMM)

Jätä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 10.7.2023 osoitteeseen pietari.niemi@westas.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Pietari Niemi 044 7440176.