Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI Punkaharjun toimistollemme.

Tehtävä on määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa syyskuussa.

Metsäasiantuntijan toimenkuva sisältää asiakkuuksien hoitoa sekä puukauppa- ja metsänhoitohoitopalvelujen myyntiä. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan. Punkaharjun toimiston lisäksi tarjoamme osittaisen etätyömahdollisuuden Savonlinnan toimistolta.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aiempi työkokemus metsäalan toimihenkilötehtävistä yhdistettynä vuorovaikutustaitoihin, joiden avulla rakennat vahvoja asiakassuhteita. Emme edellytä, mutta arvostamme aikaisempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä. Jos sinulla siis on hyvät asiakaspalvelutaidot, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä vahvaa asiantuntijuutta, on tässä sinulle sopiva tehtävä.

Tarjoamme sinulle:

  • Selkeän toimenkuvan
  • Mukavan kehittämishenkisen työyhteisön
  • Myönteisen suhtautumisen itsensä kehittämiseen ja kouluttautumismahdollisuuksia
  • Hyvät työsuhde-edut
  • Hyvän perehdytyksen toimenkuvan hoitamiseen

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savosta löytyy isona, lähes 80 toimihenkilön, organisaationa tukea monipuolisesti työtehtäviin ja erityisasiantuntemusta vaativiin palveluihin. Työilmapiiri on hyvä ja keskustelukulttuuri avoin. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Yhdistys on yhtä kuin sen työntekijät ja henkilöstö pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun.

Työskentelyn voit aloittaa syyskuussa. Jos siis kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 11.8.2023 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietojatehtävästä antaa Petteri Käyhkö (petteri.kayhko@mhy.fi, p. 040 357 1050).

https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2971740-mhy-etela-savo-metsaasiantuntija

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija, tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Meillä työskentelee mm. 42 metsäasiantuntijaa, 10 operaatioasiantuntijaa, 2 logistiikka-asiantuntijaa sekä 11 erityisasiantuntijaa omistusjärjestelyissä, arvioiden laadinnassa ja metsäsuunnittelussa. Tutustu meihin tarkemmin:  www.mhy.fi/etela-savo

Lisätietoja antaa

Petteri Käyhkö
petteri.kayhko@mhy.fi
040 357 1050