Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme METSÄASIANTUNTIJAKSI Sotkamoon.

Tehtäviisi kuuluvat metsänhoitotöiden markkinointi ja suunnittelu, puukaupalliset palvelut sekä asiakaspalvelu ja markkinointi.

Toivomme sinulta metsätalousinsinöörin tai vastaavaa osaamistasoa, kykyä tiimityöskentelyyn sekä markkinointihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Menestyt tehtävässä, jos pystyt tulokselliseen toimintaan eli pitämään tai jopa kasvattamaan markkinaosuuden omalla alueellasi.

Tarjoamme sinulle laajan asiakaskunnan ja monipuolisen työn lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä kehityshakuisen työilmapiirin.

Parasta A-luokkaa olevassa, 8 henkilön työyhteisössämme kaikki toimivat oman vastuualueensa ”pienyrittäjinä”. Olemme työyhteisönä avoin uusille ideoille ja toimintatavoille sekä kannustamme työntekijöitämme kouluttautumaan työn ohessa. Panostamme työnantajana työhyvinvointiin ohjatusti sekä omaehtoisesti.
Toiminnanjohtajamme Mika on ohjaava ja keskusteleva esihenkilö.

Sotkamon seudun positiivinen vire ja alueen vilkas matkailu tarjoavat hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen sekä harrastusmahdollisuuksiin myös työn ulkopuolella. Työntekijöiden ja jäsenten käytössä on myös oma mökki Tiirantupa Kuhmossa.

Palkkauksemme on kilpailukykyinen YT-Meto TESistä lähtien. Työskentelyn voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.8.2023. Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Mika Korhoseen puhelimitse 0405129334 tai sähköpostitse mika.korhonen@mhy.fi.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Sotkamo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/sotkamo

Lisätietoja antaa

Toiminnanjohtaja Mika Korhonen
mika.korhonen@mhy.fi
0405129334