Metsäasiantuntija

HAEMME METSÄASIANTUNTIJAA VAHVISTAMAAN PUUNHANKINNAN ORGANISAATIOTAMME MERI-LAPIN ALUEELLA

 

TEHTÄVÄ

Metsäasiantuntija vastaa alueensa puukaupasta. Työssäsi pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin ja vastaat hyvästä asiakaskokemuksesta. Toiminta-alueesi sijoittuu Meri-Lappiin ja tarkempi asemapaikkasi sovitaan joustavasti. Työ edellyttää ajokorttia sekä valmiutta matkustukseen, työajat ovat joustavat ja saat työkäyttöösi yrityksen auton.

Junnikkalalla sinua on vastassa noin 20-henkinen puunhankinnan tiimi, jossa yhdistyy vahva alan ammattitaito, hyvä meininki ja halu onnistua yhdessä. Tiimiläiset ovat sijoittuneet useille eri paikkakunnille, mutta kollegan apu on aina puhelinsoiton päässä ja porukalla tavataan säännöllisesti. Täältä voit lukea puunhankinnan kollegoiden Riston ja Petrin ajatuksia työstään Junnikkalassa!

 

SINÄ

Odotamme, että sinulla on metsätalousinsinöörin tai sitä vastaava koulutus, sekä jo jonkin verran työkokemusta metsäalalta. Itsenäisessä ja tavoitteellisessa työnkuvassasi hyödyt sinnikkäästä ja oma-aloitteisesta työotteesta, sekä toimit myös jouhevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Sovit mainiosti porukkaamme, kun sinulta löytyy aitoa kehittämishalua, positiivista asennetta sekä halua onnistua yhdessä. Junnikkalassa hommia tehdään hyvällä sykkeellä ja huumoria riittää kiireenkin keskellä!

 

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle Junnikkalalla erinomaisen ympäristön kasvaa ja kehittyä monipuolisesti. Junnikkalalla työnteko ei maistu puulta, sillä meillä on tutkitusti hyvä yhteishenki, jossa työkaverit tukevat toisiaan. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietua 400€ vuodessa.

Me Junnikkalalla uskomme, että yhdessä voimme kehittyä joka päivä paremmiksi, oppien toinen toisiltamme. Kulttuurimme ytimessä on avoimuus, yhdessä tekeminen ja jatkuva kehittyminen. Siksipä toivommekin, että jakaisit samanlaiset työntekemisen arvot kanssamme. Töissä pitää olla useimmiten kivaa ja siksi meille on tärkeää, että Junnikkalalaiset pitävät työstään sekä toisistaan ja arkea värittää yhteinen huumori.

 

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työpaikka – hyppää sinäkin junnikkalalaiseksi kulkemaan tätä matkaa kanssamme!

 

HAKU

Jos työnkuvaus sytytti ja sinua innostaisi ajatus työskentelystä meillä, missä työkaveritkin ovat niin mukavia että oksat pois, niin laita meille hakemusta tulemaan! Voit hakea paikkaa tämän linkin kautta 31.8.2023 mennessä, odotamme innolla kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Jos jokin jäi askarruttamaan, voit kysyä lisätietoja tehtävästä metsäjohtaja Jussi Joensuulta (0400 301 133 tai jussi.joensuu@junnikkala.com).

Työnantajan kuvaus

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja olemme rakentamassa täysin uutta sahakokonaisuutta Ouluun. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on yli 80 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilan teollisuusalueella on aloitettu keväällä 2022 ja laitoksen on tarkoitus valmistua vuoden 2023 loppuun mennessä.

Tutustu hankkeeseemme: Oulun investointihanke | Junnikkala

Lisätietoja antaa

Jussi Joensuu
jussi.joensuu@junnikkala.com
0400 301 133