Metsäasiantuntija

Nykyisen vastuuasiantuntijan siirtyessä organisaatiossamme uusiin tehtäviin, etsimme vakituiseen työsuhteeseen Rauma-Eurajoki -alueelle aktiivista ja myyntihenkistä METSÄASIANTUNTIJAA, joka haluaa hoitaa metsänomistajien metsiä kuin omiaan.

Tulevista tehtävistäsi

Metsäasiantuntijana vastaat oman alueesi metsänhoitopalveluiden myynnistä ja puukaupasta. Toimit metsänomistajien luottohenkilönä kaikissa metsään liittyvissä asioissa. Osaat tarjota monipuolisesti ratkaisuja huomioiden asiakkaiden tarpeet ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon sekä luonnon monimuotoisuuden vaatimukset. Pystyt antamaan vaativissakin tilanteissa hyvän asiakaskokemuksen.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Pääset tekemään metsäalan monipuolisempia tehtäviä aktiivisesti kehittyvässä ja alansa johtavassa metsänhoitoyhdistyksessä. Saat käyttöösi kunnon työvälineet ja mahdollisuuden joustavaan etätyöhön. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut sekä terveysvakuutuksen. Perehdytämme sinut työhösi ja tuemme sinua matkallasi huippuammattilaiseksi. Tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mitä toivomme Sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan koulutusta esim. metsätalousinsinööri, mutta voit olla myös opintojesi loppusuoralla. Kokemus vastaavista tehtävistä on suureksi avuksi.

Odotamme sinulta kykyä itsenäisiin päätöksiin, mutta myös kykyä monipuoliseen yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Haluat palvella asiakkaita aktiivisesti ja tuloshakuisesti. Lisäksi toivomme hyvää tietoteknistä osaamista ja metsäjärjestelmien tuntemusta sekä valmiuksia omaksua uutta. Työssäsi tarvitset myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palkkaus YT-METO TES/palkkatoive. Palkitsemme myös tuloksesta.

Työ alkaa 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Toimipiste on sovittavissa.

Tervetuloa metsänläheiseen joukkoomme!

Hakuohjeet

Hakemukset liitteineen viimeistään 3.11.2023 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Hannu Justen puh. 044 533 8242 tai asiakkuuspäällikkö Ilkka Vuoristo puh. 044 533 8246.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti ja toisiamme tukien.

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä on alueensa johtava yksityismetsätalouden toimija. Toimimme Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa 21 kunnan alueella. Metsänomistaja saa meiltä kaikki tarvitsemansa metsäomaisuuden ja metsänhoidon palvelut. Palveluksessamme on 40 alan ammattilaista ja lisäksi noin 100 osaavaa urakoitsijaa. Konserniimme kuuluu myös puukauppayhtiö Lounapuu Oy, jonka toimihenkilötyöt ostetaan Lounametsältä. Liikevaihtomme on noin 34 Me. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/lounametsä

Lisätietoja antaa

Hannu Justen
hannu.justen@mhy.fi
044 533 8242