Metsäasiantuntija, Parkano

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa Parkanon toimipisteeseen Länsi-Suomen metsätiimiin ajalle 15.4.2024 – 31.8.2025

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt, kuten leimikoiden, erilaisten metsänhoito- ja luonnonhoitotöiden suunnittelu. Toiminta-alueenasi on valtion monikäyttömetsät Parkanon lähialueilla. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen, ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen. Vastaat myös alueesi tiestön kunnosta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan korkeakoulututkintoa ja työkokemusta metsäasiantuntijan tehtävistä. Tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.3.2024 osoitteessa https://metsa.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=2881&key=&o=A_RJ&rspvt=gmrhtv4tdsg8w8kkoogksswsg40w0g4

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Aluepäällikkö Ilkka Korhonen, puh. 0400 132 141 ja aluejohtaja Eeva-Liisa Jorri, puh. 0400 289 997.