Metsäasiantuntija

Haemme nyt metsäasiantuntijaa Pohjoiselle alueelle Viitasaaren toimipisteellemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Työsuhde on määräaikainen ja toivottu ajanjakso on maaliskuu-syyskuu 2024.

 

Mitä teet

 

Metsäasiantuntijana vastaat toimialueellasi yhtiön metsien hakkuu- ja hoitotavoitteiden toteuttamisesta sekä tilojen hoidosta, hallinnasta ja edunvalvonnasta. Tehtävänäsi on huolehtia, että UPM:n metsiä hoidetaan hyvin ja metsät tuottavat hyvälaatuista puuta tehokkaasti sekä taloudellisesti. Tärkeää on myös varmistaa toiminnan ekologinen ja sosiaalinen kestävyys.

 

 

Kuka olet

  • Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto (esim. metsätalousinsinööri) sekä aikaisempaa kokemusta metsätalouden parissa työskentelystä
  • Sinulla on vahva osaaminen metsätalous- ja ympäristöasioista. Tehtävä edellyttää lisäksi nykyaikaisen metsävaratiedon hallintaa, järjestelmäosaamista, toimitusketjun hallintaa sekä liiketoimintaosaamista ja yhteistyötaitoja
  • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Kyky ja halu työskennellä maastossa sekä kyky itsenäiseen toimintaan ovat tehtävän hoidossa vaadittavia ominaisuuksia
  • Eduksesi katsotaan myös asiakaspalveluhenkisyys sekä valmiudet työskennellä tarvittaessa myös asiakaspalvelutehtävissä osana yksityispuukaupan organisaatiotamme

 

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

 

 

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.
  • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.
  • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

 

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

 

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kauppila, metsätalouspäällikkö, mikko.kauppila@upm.com tai puh. +358406736826.

 

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 3.3.2024 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Viitasaari/Metsasiantuntija–vuorotteluvapaan-sijaisuus_NB6020809-1

 

Työsuhteen toivottu aloitusajankohta on maaliskuu, ja työsuhteen kesto on kuusi (6) kuukautta.

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Mikko Kauppila, metsätalouspäällikkö
mikko.kauppila@upm.com
+358406736826