Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme metsäasiantuntijaksi Ruokolahden toimistollemme.

Työssäsi toimit metsänomistajien kontaktihenkilönä. Tehtäviisi kuuluvat puukaupalliset palvelut, metsänhoitotöiden myynti sekä asiakaspalvelu ja markkinointi.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta sujuvia vuorovaikutustaitoja, myynnillistä asennetta sekä kykyä tulokselliseen työhön itsenäisesti ja ryhmässä.

Arvostamme metsäalan ammattikorkeakoulututkintoa, aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, metsänomistajien erilaisten tavoitteiden ymmärrystä, taitoa usean asian edistämiseen yhtä aikaa, asioiden loppuun saakka tekemistä sekä sitoutunutta asennetta työhön. Jos sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, reipas oma-aloitteinen ote työskentelyyn sekä olet motivoitunut ja haluat kehittää itseäsi, niin tässä on sinulle sopiva tehtävä.

Tarjoamme sinulle selkeän toimenkuvan, hyvän toiminta-alueen, kehittämishenkisen sekä motivoituneen työyhteisön. Saat meiltä myös kattavan perehdytyksen ja monipuoliset metsäalan työtehtävät.

Työilmapiirimme on hyvä, keskustelukulttuurimme avoin ja henkilöstömme pääsee osallistumaan toiminnan suunnitteluun. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa.  Meillä on nuorekas ryhmä, jossa on mukana uusia metsäalan asiantuntijoita kuin myös vanhempia konkareita. Meillä on töissä todellisia metsäalan ammattilaisia! Esihenkilönäsi toimii myynti- ja kehityspäällikkö Janne Kansonen, joka on tehtävässään helposti lähestyttävä, kuunteleva ja kannustava.

Työsuhteessa noudatetaan YT/METO -työehtosopimusta. Käytössämme on Smartum-etu sekä tulospalkkiojärjestelmä. Voit aloittaa työssä kesäkuun 2024 aikana.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 24.5.2024 linkin kautta: Mhy Etelä-Karjala: Metsäasiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi). Käymme läpi hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten hakemuksen lähettämisessä ei kannata viivytellä. Jos tehtävästä puolestaan jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Janne Kansoseen (p. 0400131760).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tavoitteemme on auttaa metsänomistajia saamaan metsistään mahdollisimman suuri ja kestävä hyöty. Meillä työskentelee 27 toimihenkilöä. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/etela-karjala

Lisätietoja antaa

Janne Kansonen
janne.kansonen@mhy.fi
0400131760