Metsäasiantuntija

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme metsäasiantuntijaksi yhdistykseemme. Toimipisteesi on Salossa.

Tehtäviisi kuuluvat puunkorjuuseen, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien töiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta. Toimit yhteistyössä metsureiden ja yrittäjien kanssa. Metsäasiantuntijana pidät aktiivisesti yhteyttä metsänomistajiin.

Tehtävässä edellytetään metsätalousinsinöörin tai muuta soveltuvaa metsäalan koulutusta. Jotta voit menestyä tehtävässä, toivomme sinulta aiempaa kokemusta metsänhoitotöistä ja puukaupasta.

Työssä tarvitset hyvää organisointikykyä ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn. Et kuitenkaan tee työtä yksin, vaan osana mukavaa 15 toimihenkilön työporukkaamme. Myös kyky ja halu tulokselliseen työhön siivittää tehtävässä onnistumista.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvää perehdytystä tehtäviin. Työsuhteessa noudatetaan YT-METO työehtosopimusta. Työssä voit aloittaa 15.6.2024 tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 31.5.2024 linkin kautta: Mhy Salometsä: Metsäasiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi) Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä toiminnanjohtaja Olavi Pitkäseen (p. 0407672701).

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme, jossa vallitsee hyvä henki ja reilu peli!

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Salometsä on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Meillä työskentelee 15 toimihenkilöä.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/salometsa

Lisätietoja antaa

Olavi Pitkänen
olavi.pitkanen@mhy.fi
0407672701