Metsäasiantuntija

​Terveiset tulevalta esihenkilöltä

Upm:n omien metsien hoitaminen on vastuullinen ja haastava, mutta samalla monipuolinen ja palkitseva tehtävä. Reippaan tiimimme vahvuuksina ovat sekä pitkäaikainen kokemus, että rohkea tapa ajatella uusin silmin. Tervetuloa mukaan! – Panu Mielonen, metsätalouspäällikkö.

Mitä teet

 • Vastaat toimialueellasi UPM:n omien metsien hakkuu- ja hoitotavoitteiden toteuttamisesta sekä tilojen hoidosta, hallinnasta ja edunvalvonnasta
 • Huolehdit, että UPM:n omia metsiä hoidetaan kestävästi ja että metsät tuottavat hyvälaatuista puuta tehokkaasti ja taloudellisesti
 • Tärkeää on myös varmistaa toiminnan ekologinen ja sosiaalinen kestävyys

Kuka olet

 • Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto (esim. metsätalousinsinööri) sekä aikaisempaa kokemusta metsätalouden parissa työskentelystä
 • Sinulla on vahva osaaminen metsätalous- ja ympäristöasioista. Tehtävä edellyttää lisäksi nykyaikaisen metsävaratiedon hallintaa, järjestelmäosaamista, toimitusketjun hallintaa sekä liiketoimintaosaamista ja yhteistyötaitoja
 • Kyky itsenäiseen toimintaan on edellytys tehtävässä menestymiselle
 • Sinulla on valmius tehdä toimistotyötä, sekä pystyä liikkumaan myös maastossa
 • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.
 • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.
 • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Mielonen, metsätalouspäällikkö, panu.mielonen@upm.com tai puh. +358407498766.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 13.06.2024 mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon ja hakemuskirjeen. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Linkki hakemukselle.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Savonlinna/Metsasiantuntija_NB6021509-1 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Panu Mielonen
panu.mielonen@upm.com
+358407498766