Metsäasiantuntija

Haemme asiakkaamme Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjala Ry:n nuorekkaaseen työyhteisöön kolmea Metsäasiantuntijaa vakituisiin työsuhteisiin. Työtehtävät sijoittuvat Lappeenrantaan, Parikkalaan ja Ruokolahdelle. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta. Tehtävässä pääset päivittäin matkustamaan asiakkaiden luokse, joten oma auto olisi hyvä olla käytössä.

Toivomme sinulta

Parhaat valmiudet tehtävässä suoriutumiseen antavat Metsätalousinsinöörin tai Metsänhoitajan tutkinto. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Valittavalta henkilöltä kuitenkin odotamme oma-aloitteista ja motivoitunutta otetta asiantuntijatyöhön sekä kykyä hankkia tietoa ja kehittää omaa osaamistaan. Työssä pärjää parhaiten, kun sinulla on hyvä paineensietokyky ja rohkeutta tarttua työtehtäviin aikailematta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman työsi itsenäiseen suunnitteluun, joka mahdollistaa myös työajan jakamisen oman mielesi mukaan. Laadukas perehdytys, joka toteutetaan aikaisemman kokemuksesi mukaisesti, mahdollistaa nopean sopeutumisesi työtehtäviin, asiakkaisiin ja työyhteisöön.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toimialueena on seitsemän eteläkarjalaista kuntaa: Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Imatra, Lappeenranta, Lemi ja Taipalsaari. Metsänhoitoyhdistys palvelee 29 ammattitaitoisellla toimihenkilöllä alueemme metsänomistajia.
Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan toiminta-ajatuksena on olla jäsentensä oma, täyden palvelun metsäorganisaatio. Tavoitteenamme on auttaa metsänomistajia saamaan metsistään mahdollisimman suuren ja kestävän hyödyn.

Lisätietoja antaa

Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen
mikkeli@eilakaisla.fi
0503797827