Metsäasiantuntija, Eno

Haemme Enon toimistollemme asiakaslähtöistä ja aktiivista metsäasiantuntijaa  toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

 

Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella. Lisäksi vastuullesi kuuluu mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

 

Tarjoamme sinulle

 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia henkilöstöetuja – mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Meillä on käytössämme hybridimalli, joka mahdollistaa työskentelyn joustavasti toimistolta ja kotoa käsin.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän puunhankinnan ytimessä Itä-Suomessa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja pääset osaksi ammattitaitoista huipputiimiä, jossa työkaveria arvostetaan ja tuetaan. Tervetuloa joukkoomme!”

 

Toivomme sinulta 

 

Oletko etsimämme henkilö? Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta alalta. Osaamisesi pohjana on soveltuva metsäalan koulutus. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja itseohjautuvuus. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön, korkeaa motivaatiota sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla tulisi olla käytössäsi oma auto.

 

Kuinka voit hakea tehtävää? 

 

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.4.2023 mennessä.

 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön Johanna Simanaiseen (johanna.simanainen@storaenso.com, puh. +358 400153357) tai rekrytointiasiantuntijaamme Ulla Tähtiseen (ulla.tahtinen@storaenso.com). Vastaamme kysymyksiisi mielellämme!

 

Tehtävästä riippuen saatamme kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin.  Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!          

 

 

 

Lue lisää millaista on työskennellä Stora Ensolla

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus, biomateriaali, puutuote ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Lisäksi Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä.

 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

 

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

 

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t 

Lisätietoja antaa

Johanna Simanainen
johanna.simanainen@storaenso.com
+358 400153357