Metsäasiantuntija, Etelä-Suomen hankinta-alue (Juva)

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille puuraaka-ainetta. Tavoitteena on taata häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Lisäksi Stora Enso Metsä hankkii metsästä bioenergiaa, tekee metsänhoitotöitä ja tarjoaa metsänomistajille metsäomaisuudenhallinnan palveluita. Stora Enson Suomen asiakastehtaiden vuotuinen puunkäyttö on 23 milj. m3. Stora Enso Metsän palveluksessa on 560 henkilöä ja 110 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluja tuottavaa yrittäjää alihankkijoina.

Haemme nyt

METSÄASIANTUNTIJAA
vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen hankinta-alueelle, Juvalle.

Tehtävänkuvaus

Oletko asiakaslähtöinen ja innokas työskentelemään kansainvälisessä tiimissä? Etsinnässä nyt motivoitunut ja itseohjautuva tiimityöskentelijä osaksi ostotiimiämme. Metsäasiantuntijan tehtävässä pääset vastaamaan puun ostosta, metsänhoidon myynnistä sekä omien asiakkaiden tietojen hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluvat oston suunnittelu, puukaupan ja metsäpalveluiden myynti ja markkinointi sekä metsäneuvonta. Lisäksi vastuullasi ovat asiakashallintajärjestelmät, asiakasohjelmat sekä mittaustodistusten teko, jälkitarkastukset ja jälkimarkkinointi.

Tehtävänvaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan koulutusta ja riittävää työkokemusta. Edellytämme myös hyvää asiakastyötaitoa sujuvalla suomen kielellä sekä erinomaisia viestintätaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Ostopäällikkö Kari Ryhänen: kari.ryhanen@storaenso.com & puh. 0400 473831
Aluejohtaja Tomi Tarnanen: tomi.tarnanen@storaenso.com & puh. 0400 411988

Hae tehtävää osoitteessa: http://www.storaenso.com/careers

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat pakkausten valmistajat, brändin omistajat, paperin ja kartongin tuottajat, kustantajat, jälleenmyyjät, painotalot, jalostajat sekä rakennus- ja puusepänteollisuuden yritykset.

Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tuotteemme ovat uusiutuvia, uudelleen käytettäviä ja kierrätettäviä. Ne muodostavat perustan innovatiivisille pakkaus-, puurakennus- ja biomateriaaliratkaisuille, joilla voidaan korvata fossiilisiin raaka-aineisiin ja muihin uusiutumattomiin materiaaleihin perustuvia tuotteita.

Stora Enson palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa ja operatiivinen liiketuloksemme miljardi euroa. Osakkeet noteerataan Helsingin ja Tukholman arvopaperipörsseissä.

Pyrimme käyttämään puun sataprosenttisesti tuotteidemme valmistamiseen sekä bioenergiaan. Vähennämme fossiilisten polttoaineiden käyttöä tuotannossa ja pyrimme niin hiilineutraaliin tuotantoon kuin teknisesti ja kaupallisesti on mahdollista. Harjoitamme ja edistämme kestävää metsänhoitoa ja teemme töitä varmistaaksemme, että puita istutetaan enemmän kuin kaadetaan.