ETUMIES (Metsäasiantuntija, Heinävesi)

Yksityismetsätalouden tehtävistä kiinnostunut ja sen eri työmuotoihin perehtynyt ETUMIES saa vakinaisen paikan yhdistyksessämme. (Metsäasiantuntija, Heinävesi)

Olet ehkä maaseudun kasvatti. Ymmärrät luonnon kiertokulun, vuodenaikojen ja säätilan vaikutuksen työtehtäviin ja töiden jopa urakkatahtiseen rytmitykseen. Jo yläkoulussa ymmärsit metsäsuunnitelmasta sekä teit metsätöitä ja puun ajoa. Niinpä kiinnostuitkin kouluttautumaan perinteisen linjan metsätalousinsinööriksi. Opintojen ja työtehtävien myötä olet kehittynyt kokeneeksi metsänmittaajaksi ja osaat kokemusperäisesti suositella hyviä metsäkäsittelytapoja. Osaat perustella ehdottamasi ratkaisut laskennallisestikin, sekä selkokielisesti kertoa niin metsänomistajalle kuin työohjeena. Et kuitenkaan ole ”lukittautunut”, vaan pyrit sovittamaan moninaistuvat metsänkäsittelytavat, luontoarvot ja metsäomistajan tavoitteet, tuottavaksi metsäksi.  Metsäjärjestelmiä olet käyttänyt niin, että pyrit ymmärtämään logiikan, etkä vain muistamaan näppäimiä. Ehkä jopa ymmärrät markkinoinnista, monikanavaisesta viestinnästä ym. hienouksista. Tärkeintä on kuitenkin se, että kohtelet ihmisiä tasapuolisesti ja osaat keskustella muistakin kuin metsäasioista.

Toimipaikkasi sijoittuu metropoliin nimeltä Heinävesi. Vaikka et paikkakunnalla asuisikaan, niin viihtymistä edesauttaa, että sinulla olisi sukujuuria, metsäomaisuutta tai muuta harrastuneisuutta Keski-Savon alueelle. Olemukseltasi olet niin kuin me muutkin eli rehti, rento ja reipas. Työsuhde-etuina tarjoamme raikkaan ulkoilman ja työperäisen liikunnan lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja ennen kaikkea harvinaiseksi käyvää metsäammattilaisen vapautta. Tulostavoitteilla kiusataan, mutta jos hoidat työsi hyvin, voit tehdä sen persoonallisestikin. Hyvä lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat ratkaisevat, myös kannustavan palkkauksen osalta.

Peruspalkkaus on yt/meto tes mukainen. Toivekin kuullaan, jos sen tueksi on esittää kokemusta ja osaamista. Kerro siis rohkeasti, miten vastaat tavoiteprofiiliamme tai miten muutoin olisit hyvä valinta joukkoomme.

Hakemukset liitteineen tulee jättää 28.2. mennessä osoitteeseen jussi.hirvonen@mhy.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tj. Jussi Hirvonen 040 8349986 tai hallituksen pj. Arto Pelkonen 044 7858215.

 

 

Työnantajan kuvaus

Mhy Keski-Savo on Heinäveden, Joroisten, Leppävirran ja Varkauden alueen jäsenmetsänomistajiensa asialla. Yksityismetsien pinta-ala on n. 180 000 ha ja metsänomistajia on noin 5000. Toimimme 18 toimihenkilön, kolmen tiimin voimin.