METSÄASIANTUNTIJA FORSSAN SEUTU

Haemme metsäasiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen Forssaan ja sen lähikuntiin. Vastuualueenasi on puunosto ja tienvarsivarastojen ylläpito, sekä kannattavuuden seuranta ja varmistaminen. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa lähimmät yhteistyökumppanisi ovat operaatio- ja logistiikka-asiantuntijamme. Raportoit puunhankintapäällikölle.

Liikut avoimin mielin metsäasioilla ja -palstoilla. Menestymisesi peruspilareina sinulla on leppoisa ja sujuva asenne ja vuorovaikutustaidot niin tiimisi sisällä kuin asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Arvostamme:

Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsistä, bioenergiasta ja metsätaloudesta.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen kartoittaessasi vastuualuettasi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs, itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla 28.5.2023 mennessä osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Metsäasiantuntija Forssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö.  Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 120 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 11-13 Marko Jaakkola
marko.jaakkola@laania.fi
050 385 3209