Metsäasiantuntija, Hämeenlinna/Karkkila

Haemme nyt metsäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hämeenlinnan tai Karkkilan metsäpalvelutoimistolle.

Mitä teet

Metsäasiantuntijana vastaat toimialueellasi yhtiön metsien hakkuu- ja hoitotavoitteiden toteuttamisesta sekä metsäomaisuuden hoidosta, hallinnasta ja edunvalvonnasta. Tehtävänäsi on huolehtia, että UPM:n metsät hoidetaan hyvin ja että metsät tuottavat hyvälaatuista puuta tehokkaasti ja taloudellisesti. Tärkeää on myös varmistaa toiminnan ekologinen ja sosiaalinen kestävyys. Työ sisältää paljon yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa.

Kuka olet

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto (esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja) sekä aikaisempaa kokemusta metsätalouden parissa työskentelystä. Sinulla on vahva osaaminen metsätalous- ja ympäristöasioista. Nykyaikaisen metsävaratiedon hallinta, järjestelmäosaaminen, toimitusketjun hallinta sekä liiketoimintaosaaminen ja yhteistyötaidot varmistavat tehtävässä menestymisen. Kyky ja halu työskennellä maastossa sekä kyky itsenäiseen toimintaan ovat myös tehtävän hoidossa vaadittavia ominaisuuksia.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsätalouspäällikkö Mikko Kauppila, mikko.kauppila@upm.com tai puh. +358406736826.

Lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta: https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Hmeenlinna/Metsasiantuntija_NB6017390 8.1.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Mikko Kauppila
mikko.kauppila@upm.com
+358406736826