Metsäasiantuntija, Itä-Suomi

Haemme nyt aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä metsäasiantuntijaa Itä-Suomen alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Varkauden tiimiin Joroisiin. Tehtävässä raportoit ostopäällikölle.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tule muuttamaan maailmaa. Samalla muutut myös itse.

Metsäasiantuntijan keskeisiin tehtäviin kuuluu puukauppa ja metsäpalveluiden myynti, markkinointi ja metsäomistaja-asiakkuuksien hoitaminen sekä metsäneuvonta

Tarjoamme sinulle
Arvomme ”Johda ja Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikessa liiketoiminnassamme ja vastuullisuudessa. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työtehtävän, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja esimiehen tuella. Metsäasiantuntijana teet merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa.

Tehtävävaatimukset
Oletko etsimämme henkilö? Tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus vastaavista puunhankinnan tehtävistä. Osaamisesi pohjana on tehtävään soveltuva metsäalan koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, nopeaa päätöksentekokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 7.5.2021 mennessä. Vaikka hakulomakkeen kieli on englanti, vastaathan suomeksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Varkauden tiimin ostopäällikkö Mikko Heiskanen, p. 040 674 5107 ja aluejohtaja Heidi Hämäläinen, p. 0400 983 863.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa Sari Heermanille, +358 44 491 4128, sari.heerman.ext@storaenso.com.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tule muuttamaan maailmaa. Samalla muutut myös itse.

Lisätietoja antaa

Mikko Heiskanen
mikko.s.heiskanen@storaenso.com
040 674 5107