Metsäasiantuntija ja metsänhoitoesimies

Molemmissa tehtävissä toimihenkilön toimipiste on Saarijärvellä. Metsäasiantuntijaa haemme Kannonkosken alueelle myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin omalle vastuualueellesi. Edellytämme soveltuvaa metsäalan koulutusta. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yrittäjämäistä asennetta. Kokemus puukaupasta sekä metsänhoitotöiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Metsänhoitoesimiehillä arvostamme alihankintatyön ja metsureiden työnjohdon osaamista. Palkkaus YT/ Meto tes:n mukaan.

Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtä metsien ja metsänomistajien kanssa, etätyömahdollisuuden sekä mukavat työkaverit. Työsuhde-etuihin kuuluu Pohjola ekstra terveysturva.


Hakemukset liitteineen 21.12. mennessä sähköpostitse.

Metsäasiantuntija:
myyntipäällikkö Sami Paananen, puh. 0400 344 026, sami.paananen@mhy.fi

Metsänhoitoesimies:
kenttäpäällikkö Jussi Linnala, puh. 0400 751 685, jussi.linnala@mhy.fi

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Keski-Suomessa 12 kunnan toimialueellamme. Palveluksessamme on 46 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 12 ja liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 200 henkilötyövuotta.

Lisätietoja antaa

Myyntipäällikkö Sami Paananen
sami.paananen@mhy.fi
0400 344 026