METSÄASIANTUNTIJA ja METSÄSUUNNITTELIJA

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut työkaveriksemme joko metsäasiantuntijaksi (toteuttaja) tai metsäsuunnittelijaksi.  Työssäsi pääset tekemään määrätietoista työtä asiakkaiden metsien hyväksi.

Toimipisteesi on joko Pulkkilan tai Rantsilan toimisto.

Metsäasiantuntijana huolehdit metsänhoitoyhdistykseltä tilattujen metsänhoitotöiden toteutuksesta. Työskentelet yhteistyössä niin metsureiden kuin yrittäjienkin kanssa. Edellytämme metsätalousinsinöörin koulutusta, mutta huomioimme myös muun soveltuvan koulutuksen. Tehtävässä menestymisessä auttaa se, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta metsänhoitotöistä ja toimimisesta esihenkilönä.

Metsäsuunnittelijana huolehdit metsäsuunnitelmien ja tila-arvioiden laatimisesta. Tehtävässä edellytetään metsätalousinsinöörin koulutusta. Tehtävässä menestymisessä auttaa se, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta metsäsuunnittelusta.

Työssä voit hyödyntää aiemmin oppimaasi ja samalla kartuttaa myös uutta osaamista. Tärkeää on huolehtia, että työt tulevat tehtyä sovitussa aikataulussa ja sovitulla tavalla. Toivomme sinulta tahtoa kehittyä työssäsi. Myös omatoimisuus ja ongelmanratkaisukyky auttavat tehtävissä onnistumisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän metsäntuoksuisessa asiantuntijaympäristössä. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä perusteellisen perehdytysjakson. Palkkaus on YT-METO TES:n mukainen ja voit esittää myös oman palkkatoiveesi.

Meillä on töissä hyvähenkinen porukka, jossa kaveria autetaan aina tarvittaessa. Esihenkilönäsi toimii kenttäpäällikkö. Saat mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, mutta meillä työskennellessäsi et kuitenkaan jää yksin, vaan saat koko työyhteisön tuen.

Jos kiinnostuit jommasta kummasta tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille alle olevan linkin kautta viimeistään 15.5.2024.

Mhy Siikalakeus: Metsäasiantuntija, toteuttaja – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi)

Mhy Siikalakeus: Metsäsuunnittelija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi)

Jos tehtävästä puolestaan jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä johtaja Marko Koskelaan (marko.koskela@mhy.fi, p. 044 4937 443).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme toimialueemme metsänomistajille kattavat Metsänomistajat-ketjun mukaiset palvelut ja markkinoimme niitä aktiivisesti. Hyödynnämme toiminnassamme muun muassa OmaMetsä-palvelua parantaaksemme asiakaspalvelua. Meillä työskentelee 23 toimihenkilöä. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/siikalakeus

Lisätietoja antaa

Marko Koskela
marko.koskela@mhy.fi
044 4937 443