METSÄASIANTUNTIJA JA OPERAATIOASIANTUNTIJA

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

 

Etsimme uusia työkavereita

METSÄASIANTUNTIJAKSI JA OPERAATIOASIANTUNTIJAKSI

määräaikaisiin työsuhteisiin sijaisuuksia hoitamaan.

Metsäasiantuntijan toimipiste on Anttolassa. Työsuhteen kesto 1.3.2023 – 31.12.2023

Anttolassa olemme vailla ihmisten kanssa viihtyvää ja onnistumisista innostuvaa metsäalan ammattilaista asiakkuuksien hoitoon, palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Tärkeimmät kumppanisi arjessasi ovat metsänomistajat, joiden metsäomaisuudesta pääset huolehtimaan.

Operaatioasiantuntijan toimipiste on Haukivuorella tai Mikkelissä. Työsuhteen kesto 13.3.2023 – 31.10.2023.

Operaatioasiantuntijana vastaat oman vastuualueesi puunkorjuun ja metsänhoitotöiden toteuttamisesta. Keskeisiä työtehtäviä ovat yrittäjien toiminnan ohjaus, tilitys sekä toteuttavien töiden laadunvarmistus. Odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen, tulokselliseen työhön.

Meillä on mukava työyhteisö ja työkavereilta saa tukea. Yhdistyksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa. Luonnollisesti myös hyvin hoidettu perehdytys on meillä tärkeässä roolissa.

Tehtävistä maksetaan YT-METO TES:n mukaista palkkaa.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi metsäasiantuntijan paikasta antaa Vesa Väänänen numerosta 0400 754 252 tai sähköpostitse vesa.vaananen@mhy.fi.

Operaatioasiantuntijan paikasta saat vastaavasti lisätietoja operaatiopäällikkö Mervi Seppäseltä numerosta 040 355 0888 tai sähköpostitse mervi.seppanen@mhy.fi

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 26.1.2023. Hakemuksen pääset täyttämään osoitteessa jobs.toitasuomesta.fi