Metsäasiantuntija Joensuuhun

Haemme metsäasiantuntijaa Joensuuhun

Metsäasiantuntijana teet metsänomistajien neuvontaa ja kontaktointia koko metsänhoitoyhdistyksen alueella Joensuun toimistolta käsin. Opastat ja aktivoit metsänomistajia OmaMetsä -palvelumme käyttöönotossa. Lisäksi pääset osallistumaan koko yhdistyksen markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Toimi poikkeaa normaalista metsäasiantuntijan roolista siten, että keskeinen osa tehtävää on tukea muita metsäasiantuntijoita metsänomistajille tarjottavien palvelujen myynnissä ja markkinoinnissa sekä jäsenhankinnassa. Edellytämme sinulta soveltuvaa metsäalan koulutusta (MTI, MH) sekä ulospäinsuuntautuneisuutta ja vahvaa myyntihenkisyyttä. Lisäksi eduksi on, jos sinulla on kokemusta metsäasiantuntijan tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän eteenpäin katsovassa metsänhoitoyhdistyksessä sekä hyvän näytönpaikan tuleviin tehtäviin. Mukavista työkavereista puhumattakaan! Työsuhde on 12 kk määräaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Harri Välimäki, p. 050 379 9112 tai harri.valimaki@mhy.fi

Hakemukset CV:n kera osoitteeseen: rekry.pohjois-karjala@mhy.fi viimeistään 6.12.2021.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Meille metsänomistaja on tärkein.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Harri Välimäki
harri.valimaki@mhy.fi
050 379 9112