Metsäasiantuntija, Kangasniemi

Metsäalan asiantuntija, oletko valmis uusiin haasteisiin? Haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä metsäasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työskentelet Kangasniemen ostoalueella osana Mikkelin huipputiimiä toimistopaikkanasi Kangasniemi.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.   

Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan markkinoinnista ostoalueellasi sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko sekä leimikoiden suunnittelu tietojärjestelmään. Huolehdit myös metsäpalveluiden markkinoinnista, myynnistä ja suunnittelusta alueellasi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi  

”Tervetuloa Mikkelin tiimin matkaan, meillä pääset osoittamaan taitojasi puunhankinnan asiantuntijana ja kasvamaan kokonaisvaltaisen asiakkuudenhoidon ammattilaiseksi. Kattavan perehdytyksen avulla pääset alkuun, ja monipuolisissa tehtävissä tiimikaverit rinnallasi tulet varmasti viihtymään.”

 

Millaista osaajaa etsimme?   

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason opinnot. Tehtävän hoitamisessa tärkeintä ovat itsenäinen työskentelyote, lannistumattomuus ja asiakaspalveluhenkisyys. Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Teet mielelläsi yhteistyötä metsänomistajien kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomeksi kirjallisesti ja suullisesti. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?   

Liittymällä joukkoomme pääset aidosti edistämään uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tehtävämme on tärkeä, sillä ilman puuta ei ole Stora Ensoa. Meillä sinä olet oman työsi paras asiantuntija. Luotamme siihen, että toisiamme kuuntelemalla löydämme parhaat tavat toimia ja kehittyä. Kansainvälisestä yhtiöstä löytyy mielenkiintoisia urapolkuja, ja meillä sinulla on aina tilaa kasvaa. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?  

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta:

https://storaenso.wd3.myworkdayjobs.com/Stora_Enso_site_opportunities/job/Kangasniemi/Metsasiantuntija–Kangasniemi_JR102399-3

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Miia Vainioon, p. 0406734560, miia.vainio@storaenso.com, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 13.9. klo 13:30-14:30, perjantaina 22.9. klo 12-13 ja maanantaina 25.9. klo 14-15. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Tiina Valannolle, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen! 

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=6OxAbAKm5ls

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali- ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden toimittaja osana globaalia biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson liiketoimintastrategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä. Stora Enso edistää muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta kolmella alueella, joilla meillä on suurin vaikutus ja mahdollisuudet: ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous. Vähähiilisillä ja kierrätettävillä puukuitupohjaisilla tuotteillamme autamme asiakkaitamme vastaamaan uusiutuvien ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään.

Lisätietoja antaa

Miia Vainio
miia.vainio@storaenso.com
0406734560