Metsäasiantuntija kehittämistehtäviin

Haemme metsäasiantuntijaa metsäalan kehittämistehtäviin Nurmijärvelle

Tule kasvamaan ja kehittymään asiantuntijaksi mielenkiintoisiin ja ajankohtaisiin metsäalan kehittämishankkeisiin. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka, mutta tavoitteenamme on hanketilanteen sen salliessa vakinaistaa tehtävä.

Aluksi pääset osallistumaan metsäisten elinympäristöjen luonnonhoitoa ja ennallistamista sekä uusiutuvan energian käyttöä kehittäviin hankkeisiin. Myöhemmin voit omalla panoksellasi muokata toimenkuvaasi haluamaasi suuntaan.

Tehtävä sijoittuu Nurmijärven Rajamäen toimipisteeseen, ja etätyömahdollisuudet ovat joustavat.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajan kuvaus

TTS Työtehoseura on yksi Suomen vanhimmista itsenäisesti toimivista koulutus- ja tutkimusorganisaatioista, joka perustettiin lähes sata vuotta sitten työn kehittämiseksi. Koulutamme vuosittain valtakunnallisesti noin 6 000 opiskelijaa eri teknisten alojen ammattilaisiksi. Työn ja tuottavuuden kehittäminen on yhä oleellinen osa toimintaamme: koordinoimme ja osallistumme vuosittain lähes sataan eri alojen tutkimus- ja kehittämishankkeeseen. Noin 200 eri alojen asiantuntijaamme työskentelevät kouluttajina ja tutkijoina toimipaikoissamme Nurmijärvellä, Vantaalla ja Turussa.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja antaa va. yksikön johtaja Markku Lätti
markku.latti@tts.fi
044 714 3691