Metsäasiantuntija, Keski-Pohja

Haemme nyt joukkoomme metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Pohjanmaa-Kainuun alueelle Keski-Pohjan metsätiimiin. Tehtävän sijoituspaikka on Haapajärvi. Aloitus tehtävässä 1.12.2023.

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt kattaen niin puunkorjuun ja metsänhoidon kuin luonnonhoitotöiden suunnittelutoteutukset. Vastaat myös suunnittelualueesi tiestön kunnosta. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta vastaavista metsäalan tehtävistä. Lisäksi hyvä tietotekninen osaaminen sekä valmiudet omaksua uusia tietoteknisiä sovelluksia katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jonka työntekijöille tarjoutuu erilaisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen urapolun aikana. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työssä suoriutumisen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.11.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Kalle Eerikäinen, puh. 040 610 3367, ja aluepäällikkö Petteri Arovainio, puh. 040 065 3607.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Kalle Eerikäinen
040 610 3367