Metsäasiantuntija, Kihniö ja Parkano

Haemme nyt metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen alueelle Hämeenlinnan tiimiin. Työskentelet ensisijaisesti Tampereen tai Oriveden toimistolta käsin ostoalueenasi Kihniö ja Parkano.

Metsäasiantuntijana keskeisiä tehtäviäsi ovat:

• Puun oston ja palvelumyynnin suunnittelu sekä asiakkuuksien hoito
• Puukaupan teko ja markkinointi sekä metsäpalvelujen myynti
• Metsäneuvonta
• Leimikoiden ja metsänhoitotöiden suunnittelu
• Asiakastiedon hallinta ja ylläpito
• Mittaustodistusten teko, kaupan päättäminen ja jälkimarkkinointi

Tarjoamme sinulle

Arvomme ”Johda ja toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Tehtävävaatimukset

Oletko etsimämme henkilö?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan koulutusta ja työkokemusta alalta. Edellytämme sinulta kykyä aktiiviseen puun ostoon sekä asiakkuuksien hoitoon. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla palvelualtis sekä kyvykäs asiakkuuksien itsenäiseen hoitamiseen. Olet luonteeltasi luotettava, eteenpäin katsova ja tulet erilaisten ihmisten kanssa helposti toimeen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 11.10.2020 mennessä:
https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=012038&lang=fi

Rekrytoiva esimies, ostopäällikkö Jaakko Kittamaa, p. +358 50 476 8929, jaakko.kittamaa@storaenso.com, sekä Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Suvinen, p. +358 50 564 7796, antti.suvinen@storaenso.com, vastaavat mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään.

Rekrytointiprosessiin ja hakemuksen jättämiseen liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, p. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.
www.storaenso.com/careers

Lisätietoja antaa

Tiina Valanto
tiina.valanto@storaenso.com
0505185564