Metsäasiantuntija, Kittilä

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2023-30.9.2024 metsäasiantuntijaa Kittilän toimipisteeseen Lapin alueelle.

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt, kuten leimikoiden, erilaisten metsänhoito- ja luonnonhoitotöiden suunnittelu. Toiminta-alueenasi on valtion monikäyttömetsät Länsi-Lapin metsätiimin alueella. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen. Vastaat myös alueesi tiestön kunnosta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen ja vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Samuli Myllymäki, puh. 0400 194 645 ja aluepäällikkö Vili Väyrynen, puh. 040 587 2378.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Vili Väyrynen
040 587 2378