Metsäasiantuntija, Kiuruvesi

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.  

 Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan markkinoinnista ostoalueellasi sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko sekä leimikoiden suunnittelu tietojärjestelmään. Huolehdit myös metsäpalveluiden markkinoinnista, myynnistä ja suunnittelusta alueellasi. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi     

”Tule mukaan osaksi Iisalmen tiimiä, joka työskentelee Itä-Suomen puunhankinnan ja metsänomistaja-asiakkuuksienhoidon ytimessä. Iisalmen tiimissä arvostamme toisiamme ja autamme työkavereita. Olet lämpimästi tervetullut iloiseen ja huumorintajuiseen joukkomme!”

Millaista osaajaa etsimme?     

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason opinnot. Tehtävän hoitamisessa tärkeintä ovat itsenäinen työskentelyote, lannistumattomuus ja asiakaspalveluhenkisyys. Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Teet mielelläsi yhteistyötä metsänomistajien kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomeksi kirjallisesti ja suullisesti. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset aidosti edistämään uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tehtävämme on tärkeä, sillä ilman puuta ei ole Stora Ensoa. Meillä sinä olet oman työsi paras asiantuntija. Luotamme siihen, että toisiamme kuuntelemalla löydämme parhaat tavat toimia ja kehittyä. Kansainvälisestä yhtiöstä löytyy mielenkiintoisia urapolkuja, ja meillä sinulla on aina tilaa kasvaa. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

Kuinka voit hakea tehtävää?  

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta: Avoimet työpaikat (myworkdayjobs.com). Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.4.2024.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Janne Smolanderiin puh +358 40 673 7513, janne.smolander@storaenso.com. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Laura Bollille, laura.boll@storaenso.com.

Huomioithan, että vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan tulee olla välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. 90 kalenteripäivän työttömyysedellytystä ei siis sovelleta, jos sijaiseksi valitaan alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija tai alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin.Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!        

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.