Metsäasiantuntija, Kouvola

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa Kouvolan toimipisteeseen Järvi-Suomen metsätiimiin ajalle 1.5.2024 – 31.10.2025 (aloitusaika sovittavissa).

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt, kuten leimikoiden, erilaisten metsänhoito- ja luonnonhoitotöiden suunnittelu. Toiminta-alueenasi on valtion monikäyttömetsät Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella sekä Etelä-Savon eteläosissa. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen, ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen. Vastaat myös alueesi tiestön kunnosta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan korkeakoulututkintoa. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan. Työssäsi voit hyödyntää joustavasti etätyömahdollisuuksia, joten jatkuva työskentely toimipisteessä ei ole välttämätöntä.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.4.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluepäällikkö Jouko Haatainen, puh. 040 669 2740 ja aluejohtaja Eeva-Liisa Jorri, puh. 0400 289 997.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Eeva-Liisa Jorri
0400 289 997