Metsäasiantuntija (Kuopio)

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Meillä on etsinnässä yhdistykseemme metsäasiantuntija hoitamaan ja parantamaan yhteisöasiakkaidemme palvelua. Toimipaikkana on mhy:n päätoimisto Kuopiossa.

Pääasiallisia työtehtäviä ovat yhteydenpito metsänomistajiin, puunmyyntisuunnitelmien laadinta, puunmyynti valtakirjoilla sekä puunkorjuu- ja metsänhoitopalveluiden markkinointi ja sopimusten tekeminen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme riittävää metsäalan koulutusta sekä useamman vuoden näyttöä vaativissa metsänhoidon ja puukaupan tehtävien onnistumisessa.

Meidän 30 henkilön työyhteisössä on sopivassa suhteessa nuoria ja jo kokeneempia työkavereita. Tiimeillä on ammattijohtajat ja talossa tekemisen meininki. Esihenkilönäsi toimii myyntijohtaja Asko Toivola.

Palkkaus on YT/METO-TES:n mukaisesti sekä käytössämme on myös tulosten mukainen kannustava palkkausjärjestelmä. Yhdistyksemme on hyvässä toiminnallisessa ja taloudellisessa kunnossa.

Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään toukokuussa 2024.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 11.3.2024 mennessä linkin kautta: Mhy Pohjois-Savo: Metsäasiantuntija (Kuopio) – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi). Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla puhelimitse yhteydessä johtaja Pekka Sahlmaniin (puh. 0400378286).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Savo on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pohjois-savo

Lisätietoja antaa

Pekka Sahlman
pekka.sahlman@mhy.fi
0400378286