Metsäasiantuntija, Kuopio

Haemme nyt metsäasiantuntijaa Itäiselle alueelle Kuopion toimipisteellemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Mitä teet

Metsäasiantuntijana vastaat toimialueellasi yhtiön metsien hakkuu- ja hoitotavoitteiden toteuttamisesta sekä tilojen hoidosta, hallinnasta ja edunvalvonnasta. Tehtävänäsi on huolehtia, että UPM:n metsät hoidetaan hyvin ja että metsät tuottavat hyvälaatuista puuta tehokkaasti ja taloudellisesti. Tärkeää on myös varmistaa toiminnan ekologinen ja sosiaalinen kestävyys.

 

Kuka olet

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto (esim. metsätalousinsinööri) sekä aikaisempaa kokemusta metsätalouden parissa työskentelystä. Sinulla on vahva osaaminen metsätalous- ja ympäristöasioista. Tehtävä edellyttää lisäksi nykyaikaisen metsävaratiedon hallintaa, järjestelmäosaamista, toimitusketjun hallintaa sekä liiketoimintaosaamista ja yhteistyötaitoja. Kyky ja halu työskennellä maastossa sekä kyky itsenäiseen toimintaan ovat myös tehtävän hoidossa vaadittavia ominaisuuksia. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito. Eduksesi katsotaan myös asiakaspalveluhenkisyys sekä valmiudet työskennellä tarvittaessa myös asiakaspalvelutehtävissä osana yksityispuukaupan organisaatiotamme.

 

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa metsätalouspäällikkö Panu Mielonen, panu.mielonen@upm.com tai puh. +358407498766.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 27.03.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Työsuhteen toivottu aloitusajankohta on toukokuun alku, ja työsuhteen kesto on kuusi (6) kuukautta.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kuopio/Metsasiantuntija_NB6018411

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Metsätalouspäällikkö Panu Mielonen
panu.mielonen@upm.com
+358407498766