Metsäasiantuntija, Lohja

Haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen alueelle. Työskentelet yhteistyössä metsänomistajien kanssa Lohjan toimistoltamme käsin osana Hämeenlinnan tiimiä. Työskentelyalueesi muodostavat Lohja (Pusula), Karkkila, Vihti ja Nurmijärvi.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:
• Oston suunnittelu.
• Puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi.
• Metsäneuvonta.
• Puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti.
• Leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään.
• Asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito.
• Asiakasohjelman hallinta.
• Jälkimarkkinointi, mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

Tarjoamme sinulle

Arvomme ”Johda ja toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Tehtävävaatimukset
Pohjan tehtävässä työskentelylle muodostavat soveltuva metsäalan koulutus ja riittävä työkokemus alalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme korkeaa motivaatiota ja itseohjautuvuutta.

Lisätietoja
Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 4.1.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat ostopäällikkö Jaakko Kittamaa, p. +358 50 476 8929, jaakko.kittamaa@storaenso.com ja aluejohtaja Antti Suvinen, antti.suvinen@storaenso.com, p. 050 564 7796. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Solveig Vaherkylälle,p.+358504784470, solveig.vaherkyla@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Jos työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, sisältää tarkastus myös huumausainetestin.

Työnantajan kuvaus

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

Lisätietoja antaa

Solveig Vaherkylä
solveig.vaherkyla@storaenso.com
+358504784470