Metsäasiantuntija, Lohja

Stora Enso Metsä toimittaa konsernin Suomen sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille puuraaka-ainetta. Tavoitteena on häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Lisäksi Stora Enso Metsä hankkii metsästä bioenergiaa, tekee metsänhoitotöitä ja tarjoaa metsänomistajille metsäomaisuudenhallinnan palveluita. Stora Enson Suomen asiakastehtaiden vuotuinen puunkäyttö on 23 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsän palveluksessa on 560 henkilöä ja 110 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluja tuottavaa yrittäjää alihankkijoina.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen hankinta-alueelle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työskentelet yhteistyössä metsänomistajien kanssa Lohjan toimistoltamme käsin osana Hämeenlinnan tiimiä. Työsuhteen alussa (1.4.-27.9.2020) työskentelyalueinasi ovat Lohja (pois lukien Pusula) sekä Suomusjärvi ja Kiikala. Tämän jälkeen työskentelyalueesi muodostavat Lohja (Pusula), Karkkila, Vihti ja Nurmijärvi.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat
• Oston suunnittelu
• Puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi
• Metsäneuvonta
• Puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti
• Leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään
• Asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito
• Asiakasohjelman hallinta
• Jälkimarkkinointi, mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Oletko etsimämme henkilö?

Pohjan tehtävässä työskentelylle muodostavat soveltuva metsäalan koulutus ja riittävä työkokemus alalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme korkeaa motivaatiota ja itseohjautuvuutta.

Lisätietoja:

Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi 16.2.2020 mennessä alla olevan linkin kautta:
https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=011147&lang=fi

Aluejohtaja Tomi Tarnanen, p. 0400 411 988, tomi.tarnanen@storaenso.com, vastaa mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, p. 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

Lisätietoja antaa

Tomi Tarnanen
tomi.tarnanen@storaenso.com
0400 411 988