Metsäasiantuntija, Loviisa ja Myrskylä

Stora Enso Metsä toimittaa konsernin Suomen sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille puuraaka-ainetta. Tavoitteena on häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Lisäksi Stora Enso Metsä hankkii metsästä bioenergiaa, tekee metsänhoitotöitä ja tarjoaa metsänomistajille metsäomaisuudenhallinnan palveluita. Stora Enson Suomen asiakastehtaiden vuotuinen puunkäyttö on 23 miljoonaa kuutiometriä. Stora Enso Metsän palveluksessa on 560 henkilöä ja 110 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluja tuottavaa yrittäjää alihankkijoina.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Haemme nyt asiakaslähtöistä metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen hankinta-alueelle, Länsi-Loviisan ja Myrskylän alueelle. Toimit yhteistyössä sekä suomen- että ruotsinkielisten metsänomistajien kanssa. Voit työskennellä joko Porvoon tai Loviisan toimistolta käsin osana Kouvolan tiimiä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat
• Oston suunnittelu
• Puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi
• Metsäneuvonta
• Puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti
• Leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään
• Asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito
• Asiakasohjelman hallinta
• Jälkimarkkinointi, mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus

Mitä meillä on tarjota sinulle?
Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Pohjan tehtävässä työskentelylle muodostavat soveltuva metsäalan koulutus ja riittävä työkokemus alalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme korkeaa motivaatiota ja itseohjautuvuutta.

Lisätietoja
Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta 12.1.2020 mennessä.

https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=011015&lang=fi

Rekrytoiva esimies, ostopäällikkö Jarmo Tuovinen, p. 0400 378 197, jarmo.tuovinen@storaenso.com, sekä aluejohtaja Tomi Tarnanen, p. 0400 411 988, tomi.tarnanen@storaenso.com, vastaavat mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Tiina Valannolle, 050 518 5564, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

Lisätietoja antaa

Jarmo Tuovinen
jarmo.tuovinen@storaenso.com
0400 378 197