Metsäasiantuntija, Mäntyharju

Haemme nyt asiakaslähtöistä metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen alueelle työskentelemään Mäntyharjun alueella. Toimit yhteistyössä metsänomistajien kanssa, ja työskentelet Mäntyharjun toimistolta käsin osana Mikkelin tiimiä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Tule muuttamaan maailmaa. Samalla muutut myös itse.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:
• Oston suunnittelu
• Puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi
• Metsäneuvonta
• Puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti
• Leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään
• Asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito
• Asiakasohjelman hallinta
• Jälkimarkkinointi, mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus

Tarjoamme sinulle

Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Tehtävävaatimukset

Pohjan tehtävässä työskentelylle muodostavat soveltuva metsäalan koulutus ja riittävä työkokemus alalta. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme korkeaa motivaatiota ja itseohjautuvuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Lisätietoja

Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 11.10.2020 mennessä. Rekrytoiva esimies, ostopäällikkö Jarmo Tuovinen, p. 0400 378 197, jarmo.tuovinen@storaenso.com, sekä aluejohtaja Antti Suvinen, p. 050 564 7796, antti.suvinen@storaenso.com, vastaavat mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Sofi Olssonille, p. 050 514 7642, sofi.olsson@storaenso.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:
youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.
www.storaenso.com/careers

Lisätietoja antaa

Sofi Olsson
sofi.olsson@storaenso.com
050 514 7642