Metsäasiantuntija Nurmekseen

Oisitko sie se oikea?

Haemme metsäasiantuntijaa Nurmekseen

Työtehtäviin kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi ja myynti sekä metsänomistajien neuvonta dynaamisessa ja mukavassa tiimissä.

Ennen kaikkea haemme aktiivista ja markkinointihenkistä tyyppiä. Siksi sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkää kokemusta, mutta sinun pitää olla innokas oppimaan uutta ja halukas kehittymään! Metsäalan koulutus on välttämättömyys ja kokemus vastaavista töistä on toki iso etu. Hyvä vuorovaikutus on tehtävien hoidossa tärkeää ja sinun pitääkin tulla hyvin toimeen erilaisten metsänomistajien kanssa.

Tarjoamme sinulle vakinaisen työsuhteen sekä monipuolisen, mielenkiintoisen ja osaamisesi mukaan kehittyvän työtehtävän eteenpäin katsovassa isossa metsänhoitoyhdistyksessä. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjolla on vielä mukavat työkaverit ja toimiva työyhteisö sekä ennen kaikkea huiput metsänomistajat! Näemme etätyöt mahdollisuutena, joten tekemisen ei tarvitse olla aina paikkaan sidottua.

Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Tehtävän hakuaika päättyy 29.1.2023. Tehtävä voidaan täyttää myös hakuajan kestäessä. Nurmeksen metsäasiantuntijan tehtävän hakuaikaa jatkettu, aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lue lisää ja hae: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2350929-mhy-pohjois-karjala-metsaasiantuntija-nurmes

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on yksi maakunnan merkittävimmistä metsätalouden toimijoista. Tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Tytäryhtiömme Karjalan Metsätilat Oy LKV ostaa ja korjaa puuta koko toimialueellamme nimellä Karjalan Puukaupat. Lue lisää Mhy.fi/pohjois-karjala

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävistä antavat metsäpalvelupäällikkö Ilkka Ämmälä p. 050 027 9055 tai johtaja Harri Välimäki p. 050 379 9112. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi