Metsäasiantuntija, Pertunmaa

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haluamme sinut metsäasiantuntijaksi vakituiseen työsuhteeseen Pertunmaan toimistollemme.

Metsäasiantuntijan monipuoliseen ja mielenkiintoiseen toimenkuvaan kuuluvat puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluiden myynti tavoitteiden mukaisesti.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva metsäalan koulutus sekä aikaisempi kokemus metsäalan työtehtävistä. Koska toimit tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien kanssa, tarvitset myös sujuvaa suomen kielen puhe- ja kirjoitustaitoa.

Menestyt tehtävässä, kun onnistut rakentamaan luottamuksellisia asiakassuhteita ja myymään palveluitamme tuloksekkaasti. Hoidat omat tehtäväsi vastuullisesti ja toimit saumattomana osana työyhteisöamme. Avoimuus, luotettavuus ja vahvat vuorovaikutustaidot siivittävät sinua menestykseen. Arvostamme myös kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissä sekä kykyä johtaa ja suunnitella omaa työtäsi tavoitteellisesti.

Tarjoamme työnantajana vahvan olemassa olevan asiakaskunnan ja toimialueen, kattavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut sekä oman työn suunnittelun vapauden ja mahdollisuuden kehittää itseään myös jatkossa. Työyhteisössämme vallitsee hyvä ja tuloksekas työmeininki. Luottamuksen ilmapiirissä tuemme toinen toisiamme sekä arvostamme kunkin osaamista.

Esihenkilönäsi toimii asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen, joka luottaa johdettaviinsa ja antaa vastuuta. Vesa on helposti lähestyttävä ja tuloslähtöisyyteen kannustava esihenkilö.

Työpisteesi sijaitsee Pertunmaan toimistollamme ja sinulla on mahdollisuus myös jossain määrin etätyöskentelyyn. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi hakea tehtävään? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille linkin kautta viimeistään sunnuntaina 3.3.2024: Mhy Etelä-Savo: Metsäasiantuntija – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi). Jos tehtävästä jäi vielä jotain kysyttävää, lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen (p. 0400754252, vesa.vaananen@mhy.fi).

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 12 kunnan alueella, ja on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Toimialueemme lähes 20 000 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha. Palveluksessamme on 80 toimihenkilöä. Työllistämme toimihenkilöitä, yrittäjiä ja metsureita lähes 300 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa.

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/etela-savo

Lisätietoja antaa

Vesa Väänänen
vesa.vaananen@mhy.fi
0400754252