Metsäasiantuntija, Pirkkala

Vahvistamme puunhankintaa Pirkanmaan alueella ja haemme aktiivista ja motivoitunutta metsäsiantuntijaa Pirkkalaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Vastuullesi kuuluu myös mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän puunhankinnan parissa. Meidän tiimissä vallitsee hyvä henki ja aito halu auttaa sekä tukea työkaveria menestymään, huumoria unohtamatta.”

Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan opinnot. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja itseohjautuvuus. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset aidosti edistämään uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Tehtävämme on tärkeä, sillä ilman puuta ei ole Stora Ensoa. Meillä sinä olet oman työsi paras asiantuntija. Luotamme siihen, että toisiamme kuuntelemalla löydämme parhaat tavat toimia ja kehittyä. Kansainvälisestä yhtiöstä löytyy mielenkiintoisia urapolkuja, ja meillä sinulla on aina tilaa kasvaa. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

Kuinka voit hakea tehtävää?

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 10.4.2023 mennessä:

Avoimet työpaikat (myworkdayjobs.com)

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Juha-Matti Laitiseen, 29.3. tai 4.4.2023 (koko päivän)  p. 040 576 9024, juha-matti.laitinen@storaenso.com, tai rekrytointiasiantuntija Veera Kaislasaloon, veera.kaislasalo@storaenso.com. Molemmat auttavat sinua mielellään!

 

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti.

 

Työnantajan kuvaus

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!          

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Katso video: Stora Enso työnantajana  https://youtu.be/l0lA3mgE_v4

Lisätietoja antaa

Juha-Matti Laitinen
juha-matti.laitinen@storaenso.com
040 576 9024