Metsäasiantuntija puukauppaan ja metsäpalveluiden myyntiin

Roolisi tiimissämme
Puukauppa ja metsäpalveluiden myyntitiimissämme olisi paikka muutamalle tehokkaalle joukkuepelaajalle. Haemme metsäasiantuntijoita toimimaan puunoston ja metsäpalveluiden myynnin tehtävissä. Toimialueesi tulee sijoittumaan Etelä-Kainuun ja/tai Pohjois-Karjalan alueille. Toimipaikkasi on Kajaani tai Ylämylly, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Tarvittavat taidot
Työn toimenkuva koostuu asiakaslähtöisestä ja tuloksellisesta myynnin toiminnasta. Sinulla on näkemystä puunoston ja metsäpalveluiden tehtävistä ja osaat hyödyntää esim. metsävaratiedosta saatavaa dataa. Myynti- ja markkinointiosaaminen sekä niiden ymmärtäminen edesauttavat sinua onnistumaan tehtävässä.

Tiimiin mukaan
Arvostamme laadukasta asiakaspalvelua, joka on mahdollista ajankäytön hallinnalla uuden asiakasportaalin ansiosta. Itsenäinen työskentely soveltuu sinulle ja koet olevasi mukana yhteistä innovatiivista menestystämme.

Käy katsomassa, minkälainen työpaikka Metsät Kuntoon on https://metsatkuntoon.fi/rekry/

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsät Kuntoon Oy on vuonna 2014 perustettu kainuulainen metsäpalveluyritys ja olemme päättäneet tulla Suomen metsäpalveluiden ykköstoimijaksi. Kovan kasvun tueksi haemme joukkoomme uudella tavalla metsäalasta ajattelevia aktiivisia tekijöitä!

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, aktiiviseen ja ammattimaiseen tekemiseen sekä vastuullisuuteen. Palvelutarjontamme kattaa kaikki metsänomistajan tarvitsemat palvelut: puukaupan, metsänhoidon, yksityistie- ja asiantuntijapalvelut. Toimistomme sijaitsevat Suomussalmella, Kajaanissa ja Ylämyllyssä. Toimialueemme kattaa Kainuun lisäksi Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon. Kuluvalla tilikaudella liikevaihtomme kasvaa noin 10 miljoonaan euroon ja työllistämme tällä hetkellä noin 80 henkilötyövuotta.

Lisätietoja antaa

Paavo Sutinen
paavo.sutinen@metsatkuntoon.fi
040 198 4009