Metsäasiantuntija, Ranua

Haemme Metsäasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.2.2023-31.7.2023. Metsäasiantuntijana toimit yhteistyössä metsänomistajien kanssa, ja työskentelet Ranuan toimistolta käsin osana Lapin tiimiä. Meillä on käytössämme hybridimalli, joka mahdollistaa työskentelyn joustavasti toimistolta ja kotoa käsin.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä. 

 

Forest divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Metsät ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen tarjonnan perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Tehtäväkuvaus 

 

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Vastuullesi kuuluu mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

 

Tarjoamme sinulle 

 

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia henkilöstöetuja – mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

 

Toivomme sinulta  

Oletko etsimämme henkilö? Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta alalta. Osaamisesi pohjana on soveltuva metsäalan koulutus. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja itseohjautuvuus. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön, korkeaa motivaatiota sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?  

 

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.12.2022 mennessä.

Hae tästä

Tehtävästä riippuen saatamme kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin.  Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön Mikko Nalkkiin (mikko.nalkki@storaenso.com, puh. 040 3500 531) tai rekrytointiasiantuntijaamme Ulla Tähtiseen (ulla.tahtinen@storaenso.com).

 

Huomioithan, että vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan tulee olla välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana, tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. 90 kalenteripäivän työttömyysedellytystä ei siis sovelleta, jos sijaiseksi valitaan alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija tai alle 30-vuotias työtön työnhakija, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen! 

 

Stora Enso on pakkaus, biomateriaali, puutuote ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Lisäksi Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi hakijoita erilaisista taustoista. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

 

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t

Lisätietoja antaa

Mikko Nalkki
mikko.nalkki@storaensi.com
40 3500 531