Metsäasiantuntija, Ristiina

Haemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä metsäsiantuntijaa määräaikaiseen työkierron sijaisuuteen 14.1.2024 saakka. Työskentelet Mikkelin toimistolta käsin osana Mikkelin tiimiä ostoalueena Ristiina.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.  

Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Osallistut ostojen suunnitteluun sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Vastuullesi kuuluu myös mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

 

Terveiset tulevalta tiimiltäsi 

”Tervetuloa menestyvän joukkueen matkaan!”

 

Millaista osaajaa etsimme?     

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan opinnot. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja aktiivisuus. Arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä. Saat tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?     

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta: https://storaenso.wd3.myworkdayjobs.com/Stora_Enso_site_opportunities/job/Mikkeli/Forestry-Expert_JR100715-2. Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.3.2023.

 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Jarmo Tuoviseen, p. 0400 378 197, jarmo.tuovinen@storaenso.com, tai rekrytointiasiantuntija Tiina Valantoon, tiina.valanto@storaenso.com.

 

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali- ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden toimittaja osana
globaalia biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.
Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna
valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson liiketoimintastrategiaa ja
liiketoimintakäytäntöjä. Stora Enso edistää muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta kolmella alueella,
joilla meillä on suurin vaikutus ja mahdollisuudet: ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja
kiertotalous. Vähähiilisillä ja kierrätettävillä puukuitupohjaisilla tuotteillamme autamme asiakkaitamme
vastaamaan uusiutuvien ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään.

Lisätietoja antaa

Jarmo Tuovinen
jarmo.tuovinen@storaenso.com
0400 378 197