Metsäasiantuntija Saarijärvelle ja Pihtiputaalle (vakituinen työsuhde)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa Saarijärven ja Pihtiputaan alueille myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin omalle vastuualueellesi. Pääasiallisia työtehtäviä ovat yhteydenpito metsänomistajiin, puunmyyntisuunnitelmien laadinta, puunmyynti valtakirjalla sekä metsänhoitopalveluiden markkinointi ja myynti.

Meidän noin 50 henkilön työyhteisössä on tekemisen meininki ja sopivassa suhteessa nuoria ja jo kokeneempia työkavereita. Esihenkilönäsi toimii myyntipäällikkö Sami Paananen.

Edellytämme soveltuvaa metsäalan koulutusta. Arvostamme sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä yrittäjämäistä asennetta. Kokemus puukaupasta sekä metsänhoitotöiden suunnittelusta katsotaan eduksi. Palkkaus YT/ Meto tes:n mukaan. Työntekijämme saavat työsuhde-etuna mm. Pohjolan ekstra terveysturvan.

Hakemukset liitteineen 31.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: sami.paananen@mhy.fi.
Tehtävät voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä. Tiedotamme työnhaun tuloksista osoitteessa: www.mhy.fi/keski-suomi.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Keski-Suomessa 12 kunnan toimialueellamme. Palveluksessamme on noin 50 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 12 ja liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 200 henkilötyövuotta.

Lisätietoja antaa

Myyntipäällikkö Sami Paananen
sami.paananen@mhy.fi
0400 344 026