Metsäasiantuntija, Salo

Vuoden 2020 alussa toimintansa aloittanut Forest-divisioona käsittää Stora Enson metsäomaisuuden Ruotsissa ja 41 prosentin osuuden Tornatorista, jonka metsäomaisuus sijaitsee pääosin Suomessa. Divisioonaan kuuluvat lisäksi puunhankintatoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa. Divisioonan keskeiset painopistealueet ovat vastuullinen metsänhoito, kilpailukykyinen puunhankinta Stora Enson tehtaille ja innovaatiot. Merkittävänä biotalouden toimijana puunsaanti on Stora Ensolle ratkaisevan tärkeä kilpailuetu. Stora Enso on yksi maailman suurimpia yksityisiä metsänomistajia.

Katso, mihin kaikkeen puu pystyy:

Haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä metsäasiantuntijaa Etelä-Suomen hankinta-alueelle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työskentelet yhteistyössä metsänomistajien kanssa Salon toimistoltamme käsin osana Hämeenlinnan tiimiä, ensisijaisena vastuualueenasi Salo.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:
• Oston suunnittelu.
• Puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi.
• Metsäneuvonta.
• Puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti.
• Leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään.
• Asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito.
• Asiakasohjelman hallinta.
• Jälkimarkkinointi, mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

Tarjoamme sinulle
Arvomme ”Johda ja toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin. Metsäasiantuntijana sinulla on mahdollisuus olla osa tätä kehitystä sekä tehdä merkityksellistä työtä uusiutuvien tuotteiden valmistusketjussa. Samalla voit kehittää omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin tuella.

Tehtävävaatimukset

Pohjan tehtävässä työskentelylle muodostavat soveltuva metsäalan koulutus ja riittävä työkokemus alalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme korkeaa motivaatiota ja itseohjautuvuutta.

Lisätietoja
Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=011538&lang=fi 7.6.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat ostopäällikkö Jaakko Kittamaa, p. +358 50 476 8929, jaakko.kittamaa@storaenso.com ja aluejohtaja Tomi Tarnanen, p. +358 2046 47161, tomi.tarnanen@storaenso.com.

Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointispesialisti Solveig Vaherkylälle, p. +358504784470, solveig.vaherkyla@storaenso.com. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa. Osakkeemme noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä (STEAV, STERV) ja Nasdaq Stockholm AB:ssä (STE A, STE R).

Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Seuraa meitä
Instagram @storaensoworld
Facebook www.facebook.com/storaenso/
LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

Lisätietoja antaa

Solveig Vaherkylä
solveig.vaherkyla@storaenso.com
+358504784470