Metsäasiantuntija, Varkaus

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen metsäasiantuntijaa Varkauden toimipisteeseen Etelä-Suomen alueelle. Aloitus sopimuksen mukaan.

Metsäasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset metsätalouden suunnittelutyöt, kuten leimikoiden, erilaisten metsänhoito- ja luonnonhoitotöiden suunnittelu. Toiminta-alueenasi on valtion monikäyttömetsät Heinäveden ja Liperin kunnissa. Tehtävässä keskeistä on metsien eri käyttömuotojen yhteensovittaminen, ja uusimpien suunnittelumenetelmien hyödyntäminen. Vastaat myös alueesi tiestön kunnosta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta maastossa liikkumiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.5.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Eeva-Liisa Jorri, puh. 0400 289 997 ja aluepäällikkö Jouko Haatainen, puh. 040 669 2740.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Jouko Haatainen
040 669 2740