Metsäasiantuntija (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Meillä on avoinna määräaikainen metsäasiantuntijan vuorotteluvapaan sijaisuus* Polvijärven toimistollamme.

Työ pitää sisällään erittäin monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan mm. puukauppa- ja metsänhoitopalvelujen, asiakkuuksien hoidon, markkinoinnin sekä palvelumyynnin kaltaisten teemojen osalta. Tyytyväiset asiakkaat, kiitolliset jäsenet ja hyvin hoidetut metsät palkitsevat tehdystä työstä!

Parhaan edellytyksen tehtävän hoitamiseen antaa metsäalan soveltuva koulutus, kuten metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja. Työkokemus vastaavista metsäalan tehtävistä on myös eduksi.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos pidät työstä metsänomistajien kanssa, mutta itsenäinen päätöksenteko ja työskentely metsässäkään ei ole sinulle vierasta. Toimistolla tulet hyvin toimeen työkavereiden kanssa ja sujahdat mukavasti osaksi eloisaa 57 henkilön työyhteisöämme.

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala on yksi suurimmista metsänhoitoyhdistyksistä ja maakunnan merkittävin metsäalan toimija. Tarjoamme samassa paketissa suurehkon kehittyvän työnantajan edut, mutta myös pienen toimijan inhimillisyyden ja joustavuuden. Metsänhoitoyhdistys työnantajana todellakin välittää työntekijöistään. Iloisten työkaverien ja kivan työyhteisön lisäksi tarjoamme huiput asiakkaat. Lue lisää siitä, millaista meillä on olla töissä: Tule meille töihin!

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 21.7.2024 linkin kautta: Mhy Pohjois-Karjala: Metsäasiantuntija (vuorotteluvapaan sijainen) – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi). Lisätietoja tehtävästä antavat tuleva esihenkilösi metsäpalvelupäällikkö Ilkka Ämmälä p. 050 027 9055 tai johtaja Harri Välimäki p. 050 379 9112. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@mhy.fi.

Huomioithan jo hakiessa, että vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 52 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Me metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalassa tarjoamme metsänomistajille laadukkaita ja monipuolisia palveluja Pohjois-Karjalassa sekä Uukuniemen alueella Etelä-Karjalassa. Meille metsänhoitoyhdistyksessä on tärkeää metsänomistajien, metsien ja luonnon hyvinvointi. Olemme aina metsänomistajan rinnalla kaikissa metsiin liittyvissä asioissa. 

Tutustu meihin tarkemmin: www.mhy.fi/pohjois-karjala

Lisätietoja antaa

Harri Välimäki
harri.valimaki@mhy.fi
050 379 9112