Metsäasiantuntijan sijaisuus

Oletko sosiaalinen, innokas ja myyntihenkinen metsäalan ammattilainen? 

Haluamme sinut työkaveriksemme metsäasiantuntijaksi Viitasaaren toimipisteelle. Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomessa on tarjolla vuoden opintovapaan sijaisuus oman vastuualueesi metsien ja metsänomistajien parissa.

Tarjoamme sinulle:

? itsenäisen ja vastuullisen työn
? mukavat työkaverit ja viihtyisän työyhteisön
? tukea ja opastusta työtehtäviisi
? mahdollisuuden etätyöpäiviin

Eikä tässä vielä kaikki, jos olet etsimämme tyyppi, työt eivät vuoteen lopu. Tämä voi olla se irtiotto tai ponnahduslauta, jota etsit!

Sijaisuus alkaa elokuussa 2023 ja päättyy elokuussa 2024. Lähetä viimeistään 18.6. hakemus, jonka videoterveiset olisivat meille mieluinen bonus ?. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan työntekijän löytyessä.

Tehtävästä antaa lisätietoja myyntipäällikkö Sami Paananen, puh. 0400 344 026.

Linkki hakemuksen lähettämiseen: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/2867635-mhy-keski-suomi-metsaasiantuntijan-sijaisuus

Työnantajan kuvaus

Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisen hoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija ja yksi Suomen suurimmista metsänhoitoyhdistyksistä. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Keski-Suomessa 12 kunnan toimialueellamme. Palveluksessamme on noin 50 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 12 ja liikevaihto on noin 14-15 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 200 henkilötyövuotta. Tutustu meihin tarkemmin: mhy.fi/keski-suomi

Lisätietoja antaa

Sami Paananen
sami.paananen@mhy.fi
0400 344 026