Metsäasiantuntijoita

Metsäasiantuntijat

Stora Enso Metsä toimittaa Stora Enson suomalaisille sellu- ja paperitehtaille sekä sahoille puuraaka-ainetta. Tavoitteena on taata häiriöttömät puutoimitukset tehtaille ympäristötietoisesti kestäviä menetelmiä käyttäen. Lisäksi Stora Enso Metsä hankkii metsästä bioenergiaa, tekee metsänhoitotöitä ja tarjoaa metsänomistajille metsäomaisuudenhallinnan palveluita. Stora Enson Suomen asiakastehtaiden vuotuinen puunkäyttö on 23 milj. m3. Stora Enso Metsän palveluksessa on 560 henkilöä ja 110 korjuu-, kuljetus- ja metsäpalveluja tuottavaa yrittäjää alihankkijoina.

Haemme metsäasiantuntijoita vakituisiin tehtäviin Itä-Suomen hankinta-alueelle Jyväskylän ja Kiteen tiimeihin. Toimipisteinä ovat Ähtäri tai Jyväskylä sekä Nilsiä ja Savonlinna tai Sulkava.

Metsäasiantuntijana keskeisiä työtehtäviäsi ovat oston suunnittelu, puukaupan ja metsäpalveluiden markkinointi, metsäneuvonta, puukaupan teko sekä metsäpalveluiden myynti. Edellytämme sinulta soveltuvaa metsäalan koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tunnistitko itsesi? Lue lisää ja hae tehtävää 21.10.2018 mennessä osoitteessa www.storaenso.com/careers

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Ostopäällikkö Juha Sipinen, p. 040 015 0804 (Jyväskylän tiimi)

Ostopäällikkö Markku Oikari, p. 040 661 2455 (Kiteen tiimi)

Aluejohtaja Antti Partanen, p. 040 067 1284

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 10 miljardia euroa.