Metsäasiantuntijoita Etelä-Pohjanmaan alueelle

Metsäalan asiantuntija, oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita? Haemme metsäsiantuntijoita toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Etelä-Pohjanmaan alueelle. Pääset alusta saakka mukaan rakentamaan uutta ja suunnittelemaan toimintaa, mukaan lukien toimistopaikkojen sijainnit. Rekrytointijärjestelmän ilmoittamat sijainnit eivät siis vastaa lopullisia toimistopaikkojen sijainteja.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä. 

Metsäasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa ja hoidat metsänomistaja-asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluvat metsäneuvonta, puukaupan teko ja metsäpalveluiden myynti sekä leimikoiden ja metsäpalveluiden suunnittelu tietojärjestelmään. Vastaat ostojen suunnittelusta sekä puukaupan ja metsäpalveluiden markkinoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat asiakkuuksien hallintajärjestelmän ylläpito, asiakasohjelman hallinta sekä jälkimarkkinointi. Vastuullesi kuuluu myös mittaustodistusten teko ja jälkitarkastus.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan rakentamaan uutta ja liittymään mukaan kasvavaan tiimiimme. Haluamme työkulttuurin, jossa teemme tiivistä yhteistyötä ja tuemme toisiamme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen metsäasiantuntijan työtehtävän puunhankinnan ytimessä. Metsäasiantuntijan työssä korostuu oma aktiivisuus, asiakastaidot sekä ammatillinen osaaminen, joten pääset jatkuvasti työssäsi kehittymään.”

 

Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta metsäalalta. Osaamisesi pohjana ovat metsäalan opinnot. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen työskentelyote ja aktiivisuus. Arvostamme kehittämismyönteistä otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä. Saat tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää? 

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta:

https://jobs.storaenso.com/job-invite/7752/

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.1.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä ostopäällikkö Kari Kuusniemeen 19.12. klo 13-15, 22.12. klo 12-14 tai 5.1. klo 12-14, p. 0401800871, kari.kuusniemi@storaenso.com. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Tiina Valannolle, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen! 

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t  

Lue lisää millaista on työskennellä Stora Ensolla

Uskomme, että monimuotoisuus parantaa kilpailukykyämme ja päätöksentekoamme. Innovaatiot tehdään yhdessä. Monimuotoisuus tuo työtiimeihin laajempaa näkemystä ja haastaa ajatteluamme. Ponnistelemme yhdessä työpaikkojemme monimuotoisuuden, osallistavuuden ja tasa-arvoisuuden eteen ja toivotamme tervetulleiksi eri taustoista tulevat hakijat. Stora Enso on yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja, ja noudatamme toiminnassamme syrjimättömyyttä. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR‑todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Kari Kuusniemi
kari.kuusniemi@storaenso.com
0401800871